Päivän pelit (18/10)

Ei tapahtumia tälle päivälle.

Edustusjoukkue hyvästelee Nelosen Tampereella

/ Samu Liski

Otteluennakko: NePa - FJK

FJK:n edustusjoukkue pelaa huomenna sarjakauden viimeisen ottelunsa Tampereen Nelosessa. Vierasottelu Nekalan Palloa vastaan jää samalla tältä erää nousunsa varmistaneen FJK:n viimeiseksi otteluksi tällä sarjatasolla. Päätöskierroksen ottelu pelataan huomenna lauantaina 30.9. klo 16.00 Kaukajärven tekonurmella.

Nousijajoukkueena Neloseen lähteneen FJK:n sarjakausi on ollut lähes täydellinen. Vakuuttavan syksyn ansiosta nousu sinetöityi jo kolmanneksi viimeisessä ottelussa. FJK on hävinnyt kauden aikana vain kolmesti ja jäänyt pistejakoon kahdesti. Lisäksi forssalaisten hyökkäys on ollut ylivoimaisesti sarjan tehokkain ja puolustus pitävin. Viime viikonloppuna FJK yltyi kauden viimeisessä kotiottelussaan hurjaan 10-0-ilotulitukseen Lempäälän Kisaa vastaan.

NePan kausi sen sijaan on ollut haastava. Peräti 22 peräkkäistä kautta Nelosessa pelanneen seuran putki uhkaa katketa, sillä NePa lähtee päätöskierrokselle sarjan viimeiseltä sijalta. Eroa viimeisellä säilyjän paikalla olevaan Sääksmäen Sopuun on kolme pistettä. Sovun maaliero on kuitenkin vain yhden osuman NePan lukemaa parempi, joten suotuisat tulokset päätöskierroksella riittäisivät sarjapaikan säilyttämiseen.

Tamperelaisten oljenkorsi nojaa siihen, että NePan on voitetta huomenna FJK. Sekään ei välttämättä riitä, jos Sopu saalistaa samaan aikaan edes yhden pisteen omasta ottelustaan. NePalla on siis yhä mahdollisuus säilyttää sarjapaikkansa, mutta todennäköisyydet eivä ole keltapaitojen puolella. Edellisessä ottelussaan NePa kuitenkin väläytti iskukykyään kaatamalla PP-70:n vieraissa lukemin 1-4.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi kesäkuussa Lamminrannassa NePan 0-2-yllätysvoittoon. Tamperelaiset hakivat Forssasta voiton Nuno Morgadinhon ja Olli-Pekka Toikkosen osumilla. NePa oli lopulta ainoa joukkue, joka kykeni hakemaan täydet sarjapisteet FJK:n vieraana.

FJK:n paras maalintekijä on ollut Nelosen maalipörssiä selvällä erolla johtava Jere Rauhansalo, joka on osunut peräti 31 kertaa. NePan riveissä Morgadinho ja Toikkonen ovat yltäneet kuuteen osumaan.

FJK:n kokoonpanosta puuttuvat huomisessa päätöskierroksen ottelussa Lasse Friskopf, Ivo Dankov, Matias Kujala, Kuisma Ryödi, Tomi Heinämaa, Atte Ekholm ja Jarno Hankaniemi.

NePa – FJK pelataan huomenna lauantaina 30.9. klo 16.00 Kaukajärven tekonurmella Tampereella.

Takaisin

Lisää kommentti