Päivän pelit (18/10)

Ei tapahtumia tälle päivälle.

Edustusjoukkue matkaa perjantai-iltana KaVon vieraaksi

/ Samu Liski

Otteluennakko: KaVo – FJK

FJK:n edustusjoukkueen pelit Tampereen Nelosessa jatkuvat perjantai-iltana vieraskentällä. Sarjaa johtava FJK matkaa silloin Kangasalan Voiton vieraaksi. Ottelu pelataan huomenna perjantaina 11.8. klo 18.30 Kyötikkälän kentällä.

Sarjanousijana kauteen lähtenyt FJK on esittänyt hyviä otteita läpi kauden. Ennen perjantai-illan ottelua forssalaisilla on alla kolmen ottelun voittoputki maalierolla 17-3. Edellisessä ottelussaan FJK kaatoi sarjakakkosen VaKPin Lamminrannassa lukemin 7-1 peräti viidesti osuneen Jere Rauhansalon ja kaksi maalia iskeneen Ivo Dankovin osumilla.

KaVo sen sijaan majailee sarjataulukossa viidentenä. Kangasalalaiset ovat kuitenkin pelanneet yhden ottelun muita kärkijoukkueita vähemmän. Toiselle sijalle KaVolla on matkaa ainoastaan kolme pistettä. Edellisessä ottelussaan KaVo päätyi 2-2-tasapeliin PP-70:n vieraana.

Perjantai-illan ottelussa kohtaavat vahva kotijoukkue ja vahva vierasjoukkue. KaVo kärsi heinäkuussa kotitappion VaKPille, mutta sitä ennen joukkue oli voittanut kaikki neljä kotiotteluaan. FJK sen sijaan hävisi sarja-avauksensa huhtikuussa Tervakoskella, mutta sen jälkeen forssalaiset ovat voittaneet kaikki viisi matkapeliään.

Joukkueiden sarjakauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi toukokuussa Kuhalan keinonurmella FJK:n 5-0-voittoon. Tehokkaan kotijoukkueen osumista vastasivat tuolloin hattutempun tykittänyt Rauhansalo ja kahdesti osunut Janne Eerikäinen.

Forssalaisten tehokkain maalintekijä on ollut Nelosen maalipörssiä 19 osumallaan johtava Rauhansalo. Dankovilla on tilillään yhdeksän täysosumaa. KaVon paras maalintekijä on ollut seitsemän maalia tehnyt Lauri Ilola.

FJK:n kokoonpanosta puuttuvat varmuudella joukkueen kapteeni Santeri Ketola ja Miika Murtolahti. Maalivahti Christoffer Enckelmanin pelaaminen on vielä epävarmaa.

KaVo – FJK pelataan huomenna perjantaina 11.8. klo 18.30 Kyötikkälän kentällä Kangasalalla.

Takaisin

Lisää kommentti