Päivän pelit (18/10)

Ei tapahtumia tälle päivälle.

Edustusjoukkue matkaa torstaina Sääksmäen Sovun vieraaksi

/ Samu Liski

Otteluennakko: Sopu – FJK

FJK:n edustusjoukkueen pelit Tampereen Nelosessa jatkuvat huomenna. Tällä kertaa FJK kohtaa vieraskentällä viime kaudelta tutun kilpakumppaninsa Sääksmäen Sovun. Ottelu pelataan huomenna torstaina 8.6. klo 18.30 Rauhalan kentällä.

FJK:n sarjakausi alkoi vierastappiolla Tervakoskella, mutta sen jälkeen joukkue on yltynyt vahvaan vireeseen. Forssalaiset ovat voittaneet avauskierroksen jälkeen viisi ottelua peräkkäin ja lähtevät torstain otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Viime viikon ottelussaan FJK kaatoi kotonaan TP-49:n lukemin 4-0.

Kuudesta pelistään kaksi tasapelipistettä kerännyt Sopu on sarjassa yhdeksäntenä. Toistaiseksi ainoat sarjapisteensä Sopu on saalistanut kotikentällään NePaa ja KaVoa vastaan. Vaikka Sovun pistetili ei ole karttunut sääksmäkeläisten toivomaan tahtiin, joukkueen pelit ovat olleet avauskierroksen LeKi-tappiota lukuun ottamatta numeroiden valossa tiukkoja. Edellisessä ottelussaan Sopu kärsi maalirikkaan 5-4-tappion PP-70:n vieraana.

FJK on ollut tehtyjen maalien valossa Tampereen Nelosen toiseksi tehokkain joukkue. Myös forssalaisten puolustuspeli on toiminut mallikkaasti, sillä vain viisi maalia päästäneen FJK:n alakerta on ollut sarjan pitävin. Sopu sen sijaan on päästänyt eniten maaleja sarjassa, mutta verkko on heilunut myös toisessa päässä. Kymmenen maalia tehnyt Sopu on osoittanut pystyvänsä haavoittamaan vastustajien puolustusta.

Joukkueet ovat toisilleen tuttuja kilpakumppaneita, sillä FJK ja Sopu taistelivat viime kaudella keskenään sarjanoususta Tampereen Vitosessa jättäen muut joukkueet kauas taakseen. FJK vei lopulta lohkovoiton neljän pisteen erolla, mutta myös Sopu nousi täydennysmenettelyn myötä sarjaporrasta ylemmäs. Viime kauden keskinäisissä peleissä Sopu haki kesällä Forssasta 1-3-vierasvoiton ja FJK vei syyskuun alun taistelupelissä vieraspisteet Sääksmäeltä maalein 1-2.

Tällä kaudella FJK:n tehokkaimmat pelaajat ovat olleet neljästi osuneet Jere Rauhansalo, Ivo Dankov ja Janne Eerikäinen. Sovun paras maalintekijä sen sijaan on ollut sarjan maalipörssiä kuudella osumallaan johtava Markus Pihlaja, joka on tehnyt yli puolet sääksmäkeläisten osumista.

Forssalaisten kokoonpanosta puuttuvat huomenna varmuudella Janne Eerikäinen, Matias Mero ja Tomi Heinämaa. Viime ottelusta puuttuneet Atte Ekholm ja Lasse Friskopf sen sijaan palavat kokoonpanoon. Sovun riveistä sen sijaan puuttuu pelikieltoaan kärsivä Juuso Ollikainen.

Sopu – FJK pelataan torstaina 8.6. klo 18.30 Rauhalan kentällä Valkeakoskella. 

Takaisin

Lisää kommentti