Päivän pelit (18/10)

Ei tapahtumia tälle päivälle.

Edustusjoukkue saa torstai-iltana vieraita Ikaalisista

/ Samu Liski

Otteluennakko: FJK – IkU

FJK:n edustusjoukkue pelaa seuraavan ottelunsa Tampereen Nelosessa jo huomenna. Torstai-illan ottelussa FJK saa vieraakseen sarjanousija Ikaalisten Urheilijat. Ottelu pelataan huomenna torstaina 15.6. klo 19.30 Lamminrannan urheilukentällä.

Joukkueet lähtevät kahden nousijan kohtaamiseen erilaisista lähtökohdista. Kuuden ottelun voittoputkessa oleva FJK on noussut avauskierroksen tappion jälkeen jo sarjan piikkipaikalle. Vakuuttavista suorituksesta kertoo myös se, että FJK on tehnyt sarjassa eniten maaleja ja päästänyt niitä vähiten. Edellisessä ottelussaan FJK kaatoi Sääksmäen Sovun vieraskentällä lukemin 1-5.

IkU sen sijaan on sarjataulukossa yhdeksäntenä. Seitsemästä ottelustaan IkU on kerännyt neljä pistettä yhdellä voitolla ja yhdellä tasapelillä. Viime kierroksella IkU nousi putoamisviivan yläpuolelle kaadettuaan kotonaan PP-70:n lukemin 2-1.  

Ikaalisten Urheilijat pelaa tällä hetkellä historiansa ensimmäistä kautta Nelosessa. Seura on FJK:lle juniorisarjoista jossain määrin tuttu vastustaja, mutta miesten edustusjoukkuetasolla huominen ottelu on seurojen ensimmäinen kohtaaminen.

Forssalaisten paras maalintekijä on ollut kuudesti osunut Jere Rauhansalo. Ivo Dankov on tehnyt viisi maalia ja Janne Eerikäinen neljä. IkU:n maaleista on vastannut etenkin neljästi osunut Ville Levula.

FJK:n kokoonpanosta puuttuvat varmuudella pelikieltoaan kärsivä Rauhansalo sekä loukkaantumisten takia Esapekka Jaakkola, Matias Mero ja Tomi Heinämaa. Niklas Rätön pelaaminen on vielä epävarmaa.

FJK – IkU pelataan torstaina 15.6. klo 19.30 Lamminrannan urheilukentällä.

Takaisin

Lisää kommentti