Päivän pelit (17/10)

Ei tapahtumia tälle päivälle.

Edustusjoukkueen pelit jatkuvat huomenna urheilukentällä

/ Samu Liski

Otteluennakko: FJK – TP-49

FJK:n edustusjoukkue palaa huomenna kahden viikon ottelutauon jälkeen tositoimiin. Tällä kertaa FJK saa vieraakseen lähimmän vastustajansa, kun vastaan asettuu akaalainen TP-49. Ottelu pelataan huomenna torstaina 1.6. klo 18.30 Lamminrannan urheilukentällä.

Ennen tämän viikon otteluita FJK on sarjataulukossa toisena kolme pistettä kärkijoukkue Patoa jäljessä. Forssalaiset kärsivät sarja-avauksessaan vierastappion juuri Padolle, mutta sen jälkeen FJK:n otteet ovat olleet vahvoja. Joukkue on voittanut neljä edellistä otteluaan ja on nousijajoukkueena mukana sarjan kärkitaistossa. Ennen lyhyttä ottelutaukoa FJK haki Tampereen Ikurista 1-2-vierasvoiton PP-70:stä.

Huomenna FJK pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa Lamminrannan urheilukentän nurmella. Kaksi Kuhalan keinonurmella pelattua kotiottelua tuottivat täydet kuusi sarjapistettä maalierolla 7-0, joten FJK pyrkii jatkamaan hyvää kotivirettään myös luonnonnurmella.

TP-49 sen sijaan on sarjassa seitsemäntenä kerättyään viidestä pelistään kuusi pistettä. Toijalaiset hakivat avauskierroksella vierasvoiton NePasta ja kaatoivat myöhemmin KaVon kotonaan. Muut kolme ottelua ovat päättyneet TP-49:n tappioon. Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että toijalaiset eivät ole tehneet tällä kaudella vielä maaliakaan otteluiden avausjaksoilla.

FJK:n tehokkaimmat maalintekijät ovat olleet neljästi osunut Jere Rauhansalo ja kolme maalia viimeistellyt Janne Eerikäinen. TP-49:n riveissä Mikko Alahäivälä on ainoa kahteen maaliin yltänyt pelaaja.

Forssalaisten kokoonpanosta puuttuvat huomenna varmuudella Matias Mero, Tomi Heinämaa, Jarno Kemppainen ja Esapekka Jaakkola. Lisäksi joukkueen kapteeni Santeri Ketolan ja Atte Ekholmin pelaaminen on vielä epävarmaa.

FJK – TP-49 pelataan huomenna torstaina 1.6. klo 18.30 Lamminrannan urheilukentällä. Otteluun on vapaa pääsy.

Takaisin

Lisää kommentti