Päivän pelit (17/10)

Ei tapahtumia tälle päivälle.

P04 Voittivat kultaa FC Espoon talvisarjassa

/ Susanna Vähä-Herttua

FJK 04 joukkue lähti kultaotteluun hyvin valmistautuneena ja erittäin voitonhaluisena.Vastassa oli VJS United.

Peli alkoi meidän erittäin vahvalla otteella ja peliä ei oltu pelattu kuin minuutin verran kun verkko heilui ekan kerran. Taneli Ruohonen antoi kulman jonka Markus Aaltonen viimeisteli. Tilanne meille 1-0. Peli jatkui meidän hallinnalla ja muutaman minuutin päästä Markus teki 2-0 maalin. Sen jälkeen peli aaltoili päästä päähän, tilanteita syntyi mutta maaleja ei tullut. Puolessa välin peliä vastustaja tasoitti 2-1. Jännitys tiivistyi pelin loppua kohden ja pari minuuttia ennen pelin loppua vastustaja tasoitti 2-2. Ja sitten loppui peliaika.

Koska ratkaisu oli saatava, järjestäjä ilmoitti että rankkarikisa. Ensin kolme laukojaa molemmista joukkueista ampuu, jos sen jälkeen ei ratkaisua niin jatketaan yksi kerrallaan. Meiltä rankkariin valittiin Jasper Heino, Veeti Saarinen ja Verneri Vesala. Voitte arvata millainen jännitysnäytelmä oli alkamassa. FJK aloitti. Jasper veti varman vedon ja verkko heilui. Myös VJS:n ensimmäinen pelaaja teki maalin. Toisena meiltä ampui Veeti Saarinen ja upotti helposti pallon verkon nurkkaan. VJS:n toinen pelaaja vuorossa ja Pekka torjui! Tilanne oli siis se että meidän seuraava maali ratkaisisi koko pelin. Vernerin vuoro vetää rankkari ja kylmän rauhallisesti pallo verkon nurkkaan ja riemu repesi! Kultaa meille!

FJK - VJS United 3-2 rl.

Pelissä nähtiin erittäin intensiivistä peliä, paljon henkilökohtaisia onnistumisia ja ennen kaikkea vahvaa joukkuehenkeä. Jokaisen pelaajan panos tarvittiin, vaikka ratkaisu jäikin yksilöiden varaan.

Finaalipelissä pelasivat Pekka Alhainen mv, Taneli Ruohonen, Verneri Vesala, Jasper Heino, Niilo Pennanen, Aku Mäki-Tulokas, Lenni Torkkel, Tuomas Raistakka, Veeti Saarinen, Jesse Tuki, Joel Saviniemi ja Markus Aaltonen
Valmentajat Teijo Ruohonen ja Jukka Saarinen

Talven aikana peleihin osallistuivat myös Rasmus Orelma, Eemil Lauronen, Alexander Bernardi ja Miki Hemming sekä valmentaja Jarkko Aaltonen

Takaisin

Lisää kommentti