Päivän pelit (18/10)

Ei tapahtumia tälle päivälle.

Puulaakiturnaus valtaa urheilukentän jälleen 19. elokuuta

/ Samu Liski

Suuren suosion saavuttanut ja jo perinteeksi muodostunut Vorssan jalkapallopuulaakiturnaus lähestyy jälleen. Tänä kesänä turnaus pelataan lauantaina 19. elokuuta hyvissä olosuhteissa Lamminrannan urheilukentällä.

Kesän kohokohtiin lukeutuvaan turnaukseen mahtuu vielä mukaan, joten nyt kannattaa koota joukkue ja ilmoittautua mukaan. Turnauksen osallistumismaksu on 150e/joukkue. 

Ilmoittautumiset Janne Eerikäiselle:

Sähköpostitse: janne.eerikainen7@gmail.com

Tekstiviestillä/puhelimitse: 0451577147

 

TURNAUKSEN SÄÄNNÖT:

Turnaus pelataan neljän tai viiden joukkueen lohkoissa. Kilpailuformaatti lyödään lukkoon, kun kun tiedetään turnaukseen ilmoittautuneiden joukkueiden määrä.

Lohkojärjestyksen ratkaisevat: 1.Pisteet, 2.Maaliero, 3. Keskenäinen ottelu. 4. Tehdyt maalit, 5. Arpa.

Kentällä on yhtä aikaa kuusi kenttäpelaajaa ja maalivahti (6+1). Vaihtopelaajien määrää ei ole rajoitettu.

Otteluiden peli-aika on 20 minuuttia suoraa aikaa.

Pelaaja ei saa edustaa kuin yhtä joukkuetta.

Uuden pelaajan rekisteröinti on sallittu koko turnauksen ajan.

Varoitukset: Kaksi keltaista, yhden ottelun pelikielto, Punainen suoraan ulosajo, kahden ottelun pelikielto.

Ottelun voitosta saa kolme pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja tappiosta nolla pistettä. 

Pudotuspeleissä, jos peli on varsinaisen peliajan jälkeen edelleen tasan, ammutaan rangaistuspotkukilpailu. Molemmista joukkueista kolme laukojaa, jonka jälkeen tilanteen yhä ollessa tasan, yksi pari kerrallaan ratkaisuun asti.

Ellei joukkue ole paikalla otteluohjelmaan merkittynä alkamisajankohtana, katsotaan joukkue luovuttaneeksi ja suljetaan turnauksesta. Ottelun voi kuitenkin aloittaa, jos paikalla on vähintään viisi pelaajaa.
Luovuttaneen joukkueen jäljellä olevat pelit tuomitaan 3-0-tappioiksi. Ennen luovutusta pelattujen otteluiden tulokset jäävät voimaan.

Mikäli joukkue ei saavu turnaukseen alkuun, joukkueen ottelut tuomitaan 3-0-tappioiksi ja jäljelle jäävät joukkueet saavat 3 pistettä em. joukkueen peleistä.

Joukkueiden on jätettävä kilpailutoimistoon pelaajaluettelo puoli tuntia ennen joukkueen ensimmäistä ottelua turnauksessa. Luettelossa on oltava merkitty ne pelaajat, jotka ovat lisenssipelaajia.

Erimielisyydet ratkaisee kolmehenkinen kilpailun tuomaristo, jonka kokoonpano on nähtävillä kilpailutoimiston ilmoitustaululla. (Turnauksen johtaja, erotuomarien edustaja erikseen valittava puolueeton jäsen.
Vastalause on jätettävä kirjallisena 10 min. kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 50 €. Maksu palautetaan, jos vastalause hyväksytään
Tuomareita koskevia vastalauseita ei käsitellä.

Liukuriistot on kielletty.

Epäurheilijamaiseen käytökseen syyllistyvä joukkue voidaan sulkea pois turnauksesta.

JÄRJESTÄJÄ EI VASTAA TAPATURMISTA. JOKAINEN PELAA OMALLA VASTUULLAAN
Suositellaan että pelaaja tarkistaa vakuutusturvansa ennen turnausta.

Takaisin

Lisää kommentti