Päivän pelit (18/03)

Ei tapahtumia tälle päivälle.

Edustusjoukkue ja A-pojat tositoimissa lauantai-iltana

/ Samu Liski

Otteluennakko: FJK – JanPa

Eerikkilässä on lauantai-iltana tarjolla mielenkiintoinen tuplaottelu, kun sekä FJK:n edustusjoukkue että A-pojat ottavat mittaa Janakkalan Pallosta. Ilta alkaa klo 18.30 A-poikien ottelulla ja jatkuu noin klo 20.00 edustusjoukkueen koitoksella.

Edustusjoukkueen talven kolme tähän mennessä pelattua harjoitusottelua ovat olleet tappiollisia, mutta otteet ovat parantuneet peli peliltä. Huominen ottelu on tulevaa sarjakautta ajatellen poikkeuksellisen mielenkiintoinen, sillä sekä FJK että JanPa pelaavat muutaman vuoden tauon jälkeen samalla sarjatasolla. Harjoitusottelu antaa siis hyvää esimakua Tampereen Kolmosen voimasuhteista.

Joukkueet kohtasivat sarjapeleissä viimeksi kaudella 2015 Tampereen Vitosessa, jolloin JanPa vei sarjan ykkössijan ja nousun FJK:n nenän edestä. Vuotta myöhemmin FJK pääsi maksamaan kalavelkoja pudottamalla JanPan Regions´ Cupista lukemin 6-1. Kauden päätteeksi FJK juhli nousua Neloseen ja JanPa Kolmoseen. Viime vuonna kaksikko ei kohdannut virallisissa otteluissa, mutta FJK oli Kuhalan keinonurmella pelatussa harjoitusottelussa vahvempi maalein 5-1.

Edustusjoukkue kärsii viime sunnuntain Atletico Malmi –ottelun tavoin jälleen lukuisista poissaoloista, mutta jalkeille saadaan kuitenkin riittävä määrä pelaajia. Edustusjoukkueen ja A-poikien välillä nähtäneen tulevalla kaudella jonkin verran pelaajaliikennettä, joten jo huomisessa ottelussa kokoonpanoja saatetaan tasata tarpeen mukaan.

FJK:n A-pojille kyseessä on kauan odotettu ottelu, sillä lauantai-illan koitos on vasta loppuvuodesta aloittaneen joukkueen ensimmäinen harjoitusottelu. Samalla ottelu toimii myös hyvänä tasonmittarina tulevan kauden sarjapeleihin, sillä JanPa pelaa myös A-pojissa forssalaisten kanssa samaa sarjaa.

 

Tuplaottelu Eerikkilän jalkapallohallissa lauantaina 3.3.

FJK A – JanPa A klo 18.30

FJK – JanPa klo 20.00

Takaisin

Lisää kommentti